Club International

Club International

bild-1Club International är en informell sammanslutning med en föräldrarepresentant från varje sektion. Klubben bildades 1977 för att gynna samarbetet mellan sektionerna. I klubbens regi och med sektionernas medverkan anordnas varje år bl a en julmarknad ”Vente de Noël”, kabarén ”The Mamas & Papas”, en klassisk konsert, Ciné-club /filmförevisningar, en fotbollsturnering och en stor festlig sommarfest ”Lycée en fête” med loppmarknad. De insamlade medlen används oavkortat till punktinsatser för att förbättra elevernas skolmiljö samt för att stödja de kulturella aktiviteterna på Lycée International.

Svenska Sektionens representanter innevarande läsår är Christine Ingemarsson, Anna Hallstensson, Maria Sellam och Karin Palm Jensen. Tveka inte på att kontakta dem för mer information gällande årets program!
HEMSIDA

julmarknad_6803 julmarknad_6728 julmarknad_6802

 

 

Club Internationals fotboll  

Elever på Svenska Sektionen som är intresserade av att spela fotboll är välkomna att spela med sektionens lag.

Vi har fina svensklag och med många spelare särskilt i de yngre åldrarna. Nya spelare är välkomna från CP (ibland GS). Lagen tränas av sektionens föräldrar och vi välkomnar även fler tränare för de yngsta. Träning sker i regel lördag förmiddag. Det spelas ca 12-16 matcher på söndagar under säsongen i en liga inom lycéet, samt en cup på våren. Vi gör uppehåll under skollov.

Intresserade är välkomna att kontakta Jacob Lönnqvist på mail (jacob.lonnqvist@esma.europa.eu) eller telefon 0616405827, under september månad. Inskrivningen kommer att stänga den 7 oktober.

 

 

Svenska Sektionen